Our Blog latest news and updates

Min vej tilbage til WordPress Plugin Udvikling

I starten af 2017 startede jeg Primux op igen for at få flere kunder ind. For da jeg igennem de sidste 2 år havde fokuseret 100% af min tid på en enkelt kunde, havde jeg mistet alle mine kunder.

Den store kunde og mig nåede vi til en konklussion at kunden skulle fokusere mere på salg og mindre på udvikling, og derfor begyndte jeg at få tid til overs.

Jeg vidste at når jeg startede igen, at jeg ikke bare kunne brande mig selv som PHP udvikler, men at hvis jeg ville have kunder var min bedste mulighed at finde en niche og så blive set som “eksperten” på det område.

Da jeg begyndt i 2017 vidste jeg også at jeg gerne ville have noget med e-Commerce at gøre, og begyndte at undersøge mulighederne for at blive f.eks. Magento udvikler, men da jeg så kontaktede nogle tidligere kunder, fandt jeg hurtigt ud af hvad de så mig som, nemlig WordPress udvikler.

Og jeg elsker at arbejde med WordPress når det kommer til plugin udviklingen, hvor jeg har hjulpet rigtig mange kunder med både små og store projekter.

Så derfor vil jeg nu begynde at brande Primux som et WordPress plugin hus, så hvis du står med et større WordPress projekt, så tag fat i mig og så finder vi en løsning.

Med venlig hilsen

Kristian Primdal

Kristian Primdal